Velkommen til Café Bjert Hallen

Velkommen, kære gæst:

Dørene er slået op for vores nye cafékoncept i Bjert Hallen. Som bruger af Hallen, er du i centrum! Vi tilbyder et bredt udvalg af mad og drikke, som man som sportsudøver kan benytte sig af, og så i nye, hyggelige omgivelser.

Men det er ikke alt! Vores menukort har fået et ordentligt penselstrøg, og som noget helt nyt, kan vi tilbyde en Dagens Ret, som man kan se ugentligt her på hjemmesiden. Hvis du føler for god, dansk mad, så er det Café Bjert Hallen du bør frekventere! Menuen skifter hver uge, og vi tilbyder den til 50,- kroner pr. couvert. Du kan spise her, eller tage din menu med hjem. Husk at bestille i forvejen på tlf. 31 76 36 16 eller på cafebjerthallen@gmail.com, gerne 2-3 dage i forvejen, så vi er helt klar med lige præcis din bestilling.

Vi tilbyder desuden firmaordninger til lokale virksomheder, hvor vi dagligt kan stille en lækker buffet, klar til afhentning. Ring og få en snak, så finder vi en god pris!

Vi har selvfølgelig det helt almindelige grill-snask, som alle elsker efter en god match. (Det skal du da ikke snydes for!!) Og 3. halveg skal vi da også nok dække!

De store sportsbegivenheder vises i vores nye, hyggelige omgivelser på vores fladskærm, og vi tilbyder øl, vand & vin til overkommelige priser, samt snacks & slik.

Del gerne vores nye tiltag på de sociale medier – vi glæder os til at betjene dig i 2019.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s